Ik zoek personeel

Industrial worker

MAXIMALE ZEKERHEID

Wie op zoek is naar assertieve brand- veiligheidswachten, veiligheidskundigen en rescue-teams 2.0, vindt in Way2Safety een partner die het verschil maakt. In de samenwerking is de intentie breder dan alleen het voldoen aan wettelijke richtlijnen. Wij streven naar maximale zekerheid en weten wat concreet nodig is. Wat voorop staat in samenwerking, is maatwerk. Een concreet en overzichtelijk aanbod van medewerkers en diensten dat is afgestemd op de omstandigheden bij de opdrachtgever. Flexibel, omdat een shut-down daarom vraagt. Dynamisch, omdat de aard, omvang en risicoprofiel van werkzaamheden per dag verandert. Wat Way2Safety garandeert is de inzet van ter zake kundige en top-notch gemotiveerde functionarissen. Naast actief toezichthouden en preventief ingrijpen, zijn deze professionals innovatief bij het oplossen van andere vraagstukken op het gebied van veiligheid. Hoogwaardige kennis, advies en regievoering is de norm.


Uw behoefte

Druk van buitenaf dwingt bedrijven op het scherpst van de snede te opereren. Het staat ook vast dat performance, safety en kostenbewustzijn nooit wint van de primaire behoefte aan veiligheid. Way2Safety schept ruimte voor uw core-business.

Onze oplossing

De oplossing die Way2Safety biedt, is de inzet van specifiek gekwalificeerd personeel bij specifiek op risicoprofiel geclassificeerde werkzaamheden. Ervaring in de volle breedte van de markt geldt als surplus op certificaten en vakdiploma’s.

Onze mensen

Tegen windmolens vechten doen we niet. Dat is waarom Way2Safety steeds de nadruk legt op het vakmanschap en de professionaliteit van onze mensen. In andere bewoording: assertief en alert, betrokken en bekwaam. En: 24/7 betrouwbaar.