Ons concept

Industrial worker

ONS CONCEPT

Way2Safety is facilitair dienstverlener. De opdrachtgever krijgt de zekerheid dat bij sterk risicoverhogende werkzaamheden (op afroep) extra professionals klaar staan. Deze hooggekwalificeerde brand- en veiligheidswachten opereren autonoom en oefenen adequaat preventief toezicht uit.

Het commitment tussen opdrachtgevers en Way2Safety bepaalt het verschil. Bij een (dreigend) incident neemt de specialist de regie onmiddellijk en onvoorwaardelijk in handen en treedt daarbij preventief of repressief op. Verantwoording nemen, dat is wat de scheidslijn markeert tussen veiligheid en schijnveiligheid.

Way2Safety zet kostenbewustzijn in een ander daglicht. Het is een harde les: de kosten van een preventieve interventie staan in geen verhouding tot het prijskaartje van een calamiteit. Dit maakt de minimale extra investering in hooggekwalificeerde en gemotiveerde brand- en veiligheidswachten 2.0, meer dan verantwoord.

Het onderscheidende kenmerk van Way2Safety is het Kwaliteit & Veiligheid Bewustzijn Programma. In dit kader leggen wij van elke medewerker de ontwikkeling en performance vast voor een optimale inzet en vakbekwaamheid.


Waarom Way2Safety

Onze core-business is de inzet van gediplomeerde veiligheidsfunctionarissen die professioneel toezicht houden op werkzaamheden met een verhoogd veiligheidsrisico. Het zijn deze mensen die het verschil bepalen in de praktijk.

Onze Relatie

Als VCA-P gecertificeerde partner ondersteunen wij de ambities van opdrachtgevers op strategisch, en operationeel niveau. Ons commitment in de relatie is tweeledig: u krijgt één contactpersoon toegewezen en wij komen onze afspraken na.