Covid-19 voorzorgsmaatregelen

Covid-19 voorzorgsmaatregelen

  • 23 april, 2021

Covid-19 voorzorgsmaatregelen

Way2Safety houdt zich in deze bijzondere tijd aan alle voorzorgsmaatregelen die zijn voorgeschreven door het RIVM.

Onze RI&E is up te date gemaakt conform de laatste richtlijnen van het RIVM.

Daarom werken de medewerkers van Way2Safety, wanneer mogelijk, thuis en gaan publieke bijeenkomsten niet door. Wanneer onze medewerkers klachten hebben in de grootste zin van het woord adviseren wij de medewerkers thuis te blijven en niet te gaan werken.

Wel loopt de gehele operatie binnen de fabrieken en op de scheepswerven door. Ook groot onderhoud aan de fabrieken gaat door en dat blijft in de toekomst ook gebeuren. Medewerkers die binnen de fabrieken aan het werk zijn en medewerkers die thuis werken moeten zich aan strikte hygiënerichtlijnen houden. Daarnaast is werknemers gevraagd ‘sociale afstand’ te houden tot elkaar.

De strikte hygiënerichtlijnen worden gevolgd in de vorm van: regelmatig handen wassen, handschoenen dragen, handen desinfecteren, het dragen van een mondkapje wanneer mogelijk, geen handen schudden.

Mochten er vragen zijn m.b.t. de maatregelen? Neem dan gerust contact met ons op.

Be strong, stay positive and STAY SAFE!

Geef een reactie

Werken bij Way2Safety

Wie op zoek is naar een baan in de (brand-) veiligheid is welkom aan boord. We helpen je graag aan een vaste betrekking bij een werkgever waar medewerkers werkelijk het verschil maken.

Solliciteer vandaag nog!