Ons Concept

Ons Concept

Way2Safety is facilitair dienstverlener. De opdrachtgever krijgt de zekerheid dat bij sterk risicoverhogende werkzaamheden (op afroep) extra professionals klaar staan. Deze hooggekwalificeerde brand- en veiligheidswachten opereren autonoom en oefenen adequaat preventief toezicht uit.

Het commitment tussen opdrachtgevers en Way2Safety bepaalt het verschil. Bij een (dreigend) incident neemt de specialist de regie onmiddellijk en onvoorwaardelijk in handen en treedt daarbij preventief of repressief op. Verantwoording nemen, dat is wat de scheidslijn markeert tussen veiligheid en schijnveiligheid.

Way2Safety zet kostenbewustzijn in een ander daglicht. Het is een harde les: de kosten van een preventieve interventie staan in geen verhouding tot het prijskaartje van een calamiteit. Dit maakt de minimale extra investering in hooggekwalificeerde en gemotiveerde brand- en veiligheidswachten 2.0, meer dan verantwoord.

Nieuws en gebeurtenissen bij Way2Safety

Meer Nieuws
Safety
Safety
Safety
Safety
Safety
Safety
Safety
Safety

Werken bij Way2Safety

Wie op zoek is naar een baan in de (brand-) veiligheid is welkom aan boord. We helpen je graag aan een vaste betrekking bij een werkgever waar medewerkers werkelijk het verschil maken.

Solliciteer vandaag nog!