Wij hebben vacatures!

Wij hebben vacatures!

  • 03 november, 2023

Ben jij de persoon die ons graag versterkt?

 

Way2safety is altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Op dit moment hebben wij ruimte binnen diverse functies. Wil jij graag samen met ons aan de slag binnen de dynamische wereld van veiligheid? De volgende posities hebben wij beschikbaar!

  • Brandwacht
  • Mangatwacht
  • Heetwerkwacht
  • Verkeersregelaar

 

Nog niet gekwalificeerd?

 

Way2safety heeft alles in huis! Wij geven ook opleidingen zodat jij voorbereid en volgens de norm ingezet kan worden.  Wil jij graag aan de slag maar mis jij net de juiste diploma’s? Twijfel niet en neem contact met ons op! Dan kunnen we met elkaar de opties bespreken.

De wereld van een brandwacht

 

Als brandwacht kan je overal ingezet worden. Als brandwacht ben je verantwoordelijk voor jou collega’s en omgeving. Jij zorgt ervoor dat de werkzaamheden op een veilige en verantwoorde manier uitgevoerd worden. Dit doe je door preventieve maatregelen te hanteren waaronder toezicht op brandveiligheid, gasmetingen en de veiligheid van de betrokkenen. Way2safety is in diverse branches actief waaronder de petrochemie, oil & gas, maritiem en meer!

Hou jij van een uitdaging waar geen dag hetzelfde is? Straal jij professionaliteit en vakbekwaamheid uit? Ben jij de brandwacht waar iedereen op kan vertrouwen. Wacht dan niet langer en kom onder het genot van een kop koffie kennismaken.

 

 

 

 

Geef een reactie

Werken bij Way2Safety

Wie op zoek is naar een baan in de (brand-) veiligheid is welkom aan boord. We helpen je graag aan een vaste betrekking bij een werkgever waar medewerkers werkelijk het verschil maken.

Solliciteer vandaag nog!