Way2safety breidt uit!

Way2safety breidt uit!

  • 06 november, 2023

Way2Safety breidt haar diensten uit! Onlangs hebben we een mooie groei en overname mogen meemaken. Dit bied Way2Safety veel mogelijkheden om de diensten uit te breiden en nog meer klanten te voorzien in de behoeftes omtrent veiligheid.

Op dit moment bieden wij een breed pakket als het neerkomt op brand & werkveiligheid. Of u nu op zoek bent naar nieuw materieel, keuringen, brandwachten, mangatwachten, heetwerkwachten, veiligheidskundige of trainingen. Wij staan voor de veiligheid van uw projecten, collega’s en omgeving. Uiteraard staan wij klaar om uw wensen te mogen ontvangen en te vertalen naar een professionele inzet van ons materieel en brandwachten. Kijk rond op onze website voor meer informatie. Wij hopen u snel te mogen ontvangen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u zelf interesse in een functie als brandwacht, heetwerkwacht, mangatwacht of veiligheidskundige binnen way2safety? Door onze groei hebben wij de ruimte om nieuwe collega’s te verwelkomen. Kijk snel op onze vacature pagina voor meer informatie.

 

 

 

Geef een reactie

Werken bij Way2Safety

Wie op zoek is naar een baan in de (brand-) veiligheid is welkom aan boord. We helpen je graag aan een vaste betrekking bij een werkgever waar medewerkers werkelijk het verschil maken.

Solliciteer vandaag nog!