RBC Group BV voltooit overname van Way2Safety Services B.V.

RBC Group BV voltooit overname van Way2Safety Services B.V.

  • 29 maart, 2024

RBC Group BV voltooit overname van Way2Safety Services B.V. en versterkt positie op de markt

Rotterdam, 29 maart 2024 –

RBC Group BV is verheugd om aan te kondigen dat het de volledige overname van Way2Safety Services B.V. heeft afgerond. Na de initiële acquisitie van 50% van Way2Safety in 2022, heeft RBC recentelijk overeenstemming bereikt over de overname van de resterende 50%.

Way2Safety staat bekend om zijn sterke merk en identiteit in de sector en zal binnen RBC zelfstandig gepositioneerd blijven. We geloven sterk in de kracht van het Way2Safety-merk en de toewijding om deze sterke reputatie voort te zetten.

Herman Gerrits en Erwin Reijnders, de voormalige eigenaren van Way2Safety, worden hartelijk bedankt voor hun jarenlange toewijding en inzet. Herman Gerrits zal van zijn welverdiende vrije tijd gaan genieten, terwijl Erwin Reijnders aan RBC en Way2Safety verbonden blijft als consultant. Michel Tooren, CEO van RBC Group BV, benadrukt het belang van Erwins blijvende betrokkenheid en noemt hem “de nestor die we graag aan boord houden”.

Met de voltooiing van deze overname zet RBC Group BV een belangrijke stap in haar groeistrategie en versterkt het de positie op de markt. Deze stap biedt nieuwe mogelijkheden en groeikansen voor beide entiteiten.

Geef een reactie

Werken bij Way2Safety

Wie op zoek is naar een baan in de (brand-) veiligheid is welkom aan boord. We helpen je graag aan een vaste betrekking bij een werkgever waar medewerkers werkelijk het verschil maken.

Solliciteer vandaag nog!